Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Η βιβλιοθήκη του σχολείου μας!

         Το σχολείο μου ονομάζεται πρώτο Καποδιστριακό Σχολείο Άργους.                                                                                                            
Σιγά, σιγά αρχίζουμε να φτιάχνουμε μία βιβλιοθήκη. Τώρα είναι στην Ε1 τάξη, που ο δάσκαλος είναι ο κ. Νίκος Τσάγκαρης  και σε κάθε διάλειμμα έρχονται πολλά παιδιά για να , διαλέξουν βιβλία ή να φέρουν βιβλία που ήδη τα έχουν διαβάσει. Αλλά η βιβλιοθήκη δεν θα παραμείνει εκεί που είναι… είχαμε μία αίθουσα  γυμναστικής αλλά τώρα δεν την λειτουργούμε. Εκεί θα γίνει η βιβλιοθήκη αλλά μέχρι να την φτιάξουν θα παραμείνει στην Ε1 τάξη. Αα, και ξέχασα κάτι να πω, πως η βιβλιοθήκη είναι ηλεκτρονική δηλαδή παίρνει κάποιο παιδί ένα βιβλίο το γράφουμε και όταν το διαβάσει το ξανά γράφουμε.     
   Υ.Σ. Μπορείτε κι εσείς να φέρετε βιβλία αλλά να σας προειδοποιήσω ότι μπορεί να σας τα επιστρέψουν λίγο σκισμένα. Τα βιβλία θα τα πάρετε στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

                                                                              Ελεάννα Μπατάκου!

«Η βιβλιοθήκη του σχολείου μας»
Η βιβλιοθήκη του σχολείου μας τώρα είναι δική μας. Αλλά για λίγο καιρός γιατί μετά δεν θα είναι δική μας. Θα είναι του σχολείου. Τώρα που είναι δική μας όλα τα παιδιά του σχολείου έρχονται για να πάρουν ή να δώσουν ένα η δύο βιβλία. Επίσης μπορούν να το επιστρέψουν και να πάρουν άλλο. Ο όμορφος και πανέξυπνος δάσκαλός μας καταγράφει αυτά τα παιδιά που δανείζονται βιβλία. Ή  βάζει έναν συμμαθητή μου ή συμμαθήτριά μου για να κάνει αυτή τη δύσκολη δουλειά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αλλά όταν θα είναι του σχολείου …   ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΖΑΣ


Η τάξη μας Ε Δημοτικού είναι πολύ τυχερή διότι διαθέτει μια βιβλιοθήκη που καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών Εκεί υπάρχουν βιβλία που μπορούν να διαβάσουν όλα τα παιδιά του δημοτικού, Περιέχει βιβλία μυθολογίας , λογοτεχνίας , περιπέτειες δράσης και πολλά άλλα. Μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε παιδιού στο σχολείο.
Ο σκοπός της βιβλιοθήκης είναι να μας φέρει κοντά όλους εμάς τους μαθητές με τη γνώση. Μέσα απ ‘ αυτά καλλιεργείται το μυαλό μας η ψυχή μας και μας οδηγεί σε ταξίδια  περιπέτειας φαντασίας και μάθησης κάνοντας μας πιο σοφούς.                     Κωνσταντίνος Σκαρπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου